Denna lördag

Vilka mysdagar man kan ha då man har barn, allt blir mys. Även allt som annars inte skulle vara mys blir mys, vilket mysliv! 

Vi klev upp vid åtta och gjorde en brasa, åt frukost i mörkret med tända ljus och sen har vi bara myst på här hemma. Vi har även haft paltbjudning, sjukt gott och jävligt jobbigt att göra. Synd är de, annars hade man ätit det oftare. 


Har glömt berätta att vi är mitt inne i husletande nu. I veckan var vi på visning, men det var ett ruckel! I veckan ska vi på flera visningar, men jag har verkligen fastnat för ett som ligger på stenbäcken. Topp renoverat och ingenting att göra, hur lyxigt är inte det?! Hoppas att det faller oss i smaken då vi kollat på det. Radhuset är på tok för dyrt och börjar vara alldeles för litet, så nu är det dax. Men det får ta den tid det tar, det ska kännas rätt direkt man stiger in genom dörren. Man ska få den där känslan, här kan jag faktiskt bo. Spännande, så det kommer säkert bli endel husprat från min sida den kommande tiden. 

Imorgon ska vi iaf på julskyltningen och få lite julkänsla, hoppas att det inte är svinigt kallt bara. Kanske är dax att börja köpa lite klappar till Vidar, har bara köpt en än så länge. Nu ska vi fortsätta att se Så mycket bättre, ha en trevlig lördagkväll.