Man får inte gnälla

MEN! Vi norrlänningar är inte gjorda för denna värme, inte jag iaf. Jag håller bokstavligt talat på att flytta bort. Det går inte ens att sova gott. Man är konstant kladdig och svetten rinner, men visst är det härligt, bara det kunde blåsa liiiiite mer. Och om man kunde bada så skulle det också gå, men man kan ju inte ligga i vattnet en hel dag. 
 
Nä jag ska sluta klaga, vi har haft det jättemysigt idag. Vidar har plaskat, även mormorn, vi har badat vattenspridare, jag har varit på loppis och fynda, vi har grillat, det ända tråkiga är att Jim har åkt. 
 
 
 
Det händer saker med Vidar varje dag nu känns det som. Det senaste är att han verkligen har börjat försöka föra en konversation med alla han ser. Går någon förbi så är det som att han ska säga hej, han gör ljud och läten så att alla ska se han. Och sitter man och kollar åt ett annat håll så försöker han berätta något, synd bara att man inte talar samma språk ännu. Man vill ju veta vad som försiggår i hans lilla huvud. Han är alldeles för go våran son, ibland vill jag bara äta upp han!